Compliment

It is so little that does it for me. Just a few, polite words from a stranger. Who not only like my way of writing (from reading this chronicle, only in Swedish I am afraid) but who also respected me and complimented me on my way of living (and this guy knew what he was talking about).

That is the most ultimate feedback I have ever received. I am on my right track. High-five for me (screw Jante).

2 Comments Add yours

  1. En jättebra krönika, och som du själv skrev hos mig, vi jobbar lite med samma mål just nu. We can do it!

    På tal om något annat, några fina ord från en främling, det är ju något oerhört positivt för välmåendet. Varför ger vi varandra så sällan några positiva ord? Upplever att man är bättre på det i USA. Vem blir inte glad om någon säger att du är fin i håret, har en fin tröja eller fina ögon? Eller en härlig dialekt, löste en situation med barnen på ICA bra eller är duktig på att formulera dig.

    Önskar dig en bra dag!

  2. louisedock says:

    Jag vet inte, jag vill påstå att jag brukar. Naturligtvis kan man bli ännu bättre. Men jag tror att man får passa sig så det inte bara blir tomma ord. Precis som du säger, ingen blir väl ledsen för att höra något positivt om sig själv.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s